Last-minutes promoten-Uniek in de markt!

Ben je het beu om tijd en geld te verliezen omdat klanten op het laatste moment annuleren? Of heb je nog enkele gaten in je agenda die je graag wilt opvullen? Maak dan kennis met onze nieuwste feature: het promoten van last-minutes!

Optios - last-minutes snel invullen en promoten

Met deze unieke functie kan je snel en eenvoudig last-minute afspraken aanbieden aan je klanten, zodat vrijgekomen plekjes direct opnieuw kunnen worden ingevuld.

Dit is niet alleen handig voor jou als salon eigenaar, maar het is ook leuk voor je klanten die op korte termijn een afspraak willen maken.

Voordelen van het promoten van last-minutes

Dankzij deze nieuwe feature hoef je je geen zorgen meer te maken over lege plekken in je agenda. Je kunt last-minutes gemakkelijk en snel promoten via Facebook, waardoor je klanten op de hoogte blijven van de beschikbare afspraken.

Daarnaast kan je korting aanbieden op last-minutes, waardoor je klanten tegen een lagere prijs gebruik kunnen maken van jouw diensten. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor je klanten, maar het zorgt er ook voor dat je agenda altijd volgeboekt is.

Hoe werkt het?

Het promoten van last-minutes is heel eenvoudig. Tijdens het aanmaken van een last-minute kan je ervoor kiezen om een korting toe te passen. Vervolgens kan je de last-minute gemakkelijk delen via Facebook, zodat je klanten direct op de hoogte zijn van de beschikbare afspraak.

Wil je weten hoe je een last-minute kan aanmaken en delen op Facebook? Bekijk dan onze handleiding voor meer informatie.

Kortom, het promoten van last-minutes is een unieke feature die je als salon eigenaar zeker niet mag missen. Het zorgt ervoor dat je agenda altijd volgeboekt is en dat je klanten op korte termijn een afspraak kunnen maken.

Profiteer nu van deze handige feature en maak komaf met lege plekken in je agenda!

Vorige
Vorige

De Optios app - jouw tool altijd in de hand