De Optios app - jouw tool altijd in de hand

Goed nieuws! Optios heeft zojuist hun langverwachte mobiele app gelanceerd.

Beheer nu eenvoudig je salon onderweg en maak gebruik van alle geweldige tools, rechtstreeks vanaf je telefoon! En het beste van alles is dat de app volledig gratis te downloaden is 🤩.

Geen gedoe meer met het beheren van je salon vanaf je bureau, want de Optios app staat altijd voor je klaar.

De Optios app biedt een uitgebreid pakket aan functies die je helpen bij het beheer van je salon.

Plan en beheer je salon moeiteloos vanaf elke locatie. Houd al je klantgegevens binnen handbereik en pas afspraken eenvoudig aan. Een ander fantastisch kenmerk van de Optios app is de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de prestaties van je salon.

Met uitgebreide rapporten en analyses krijg je een beter overzicht van je omzet, klanttevredenheid en nog veel meer. Het is geweldig om te weten dat al deze genoemde functies nu binnen handbereik zijn. Dus waar wacht je nog op? Profiteer optimaal van de vrijheid en flexibiliteit om je salon overal te beheren.

Download nu de app in de Play Store of App Store en ervaar het gemak zelf. Met de Optios app heb je alles wat je nodig hebt om je salon efficiënt te runnen, waar je ook bent.

Of je nu onderweg bent naar afspraken, op vakantie bent of gewoon niet achter je bureau wilt zitten, de app zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met je salon.

Mis deze kans niet om je salonbeheer te verbeteren en te vereenvoudigen.

Of je nu onderweg bent naar afspraken, op vakantie bent of gewoon niet achter je bureau wilt zitten, de app zorgt ervoor dat je altijd verbonden bent met je salon. Mis deze kans niet om je salonbeheer te verbeteren en te vereenvoudigen.

Neem de controle over je bedrijf in eigen handen met de Optios app. Download hem vandaag nog en ontdek de voordelen van een geavanceerd salonbeheersysteem in je zak.

Vorige
Vorige

Waarom kappers kiezen voor Optios - De toonaangevende kapsalon-software

Volgende
Volgende

Last-minutes promoten-Uniek in de markt!