Bespaar Tijd en Plan Slim met een Online Agenda

Efficiëntie is vandaag de dag een sleutelwoord. Hoe kun je je tijd beter indelen en ervoor zorgen dat je je doelen bereikt zonder gestrest te raken?

De oplossing ligt voor de hand: een digitale agenda.

Met de digitale agenda van Optios haal je een krachtig hulpmiddel in huis (& altijd bij de hand) dat je helpt je tijd in jouw salon optimaal te beheren. De voordelen van deze slimme tool?

Jouw Digitale Agenda: Altijd en Overal Toegankelijk

Een digitale agenda die je op al jouw toestellen kunt gebruiken en volledig naar jouw voorkeuren kunt instellen, is geen luxe meer, maar een noodzaak. De digitale agenda van Optios is ontworpen om jouw planning naadloos te beheren en te optimaliseren.

De Voordelen van Optios' Digitale Agenda

  • Overzichtelijke Online Agenda: In één oogopslag zie je je planning voor de dag, 3 dagen of week. Dit helpt je om snel te zien wat er op de agenda staat en je dag efficiënt te organiseren.

  • Behoud Controle: Met slimme planfuncties zoals aansluitende afspraken behoud je de controle over je tijd en voorkom je gaten in je agenda. Dit onder meer aan de hand van de de ‘best choice’ functie die klanten enkel aansluitende vrije plekken toont om te boeken.

  • Free Moment Finder: Deze slimme tool toont direct de beschikbare tijdslots in je agenda bij het inplannen van een nieuwe behandeling. Geen gedoe met het zoeken naar vrije momenten, gewoon eenvoudig afspraken maken in een paar klikken.

  • Notities Binnen Handbereik: Voeg belangrijke notities toe aan je agenda zodat je altijd alle benodigde informatie bij de hand hebt.

  • Voorzie Inwerktijd en Buffertijden: Alle behandelingen worden correct online & in het salon geboekt dankzij de instelbare inwerktijden en buffertijden nodig per behandeling.

  • Eenvoudig Online Boeken: Klanten kunnen moeiteloos online afspraken plannen, wat niet alleen tijd bespaart maar ook de klanttevredenheid verhoogt.

Maar ook:

  • Plan Ruimtes en Apparaten: Niet alleen personen, maar ook ruimtes en apparaten kunnen eenvoudig ingepland worden, wat heel handig is voor salons met meerdere medewerkers, apparaten en behandelruimtes.

  • Voorkom No-Shows: Automatische afspraakherinneringen zorgen ervoor dat klanten hun afspraken niet vergeten, wat bijdraagt aan een efficiëntere planning en minder no-shows.

  • Deel en Promoot Last-Minutes: Vrijgekomen plekjes kunnen snel ingevuld worden door deze eenvoudig te delen en te promoten via jouw social media.

  • Plaats klanten op de Wachtlijst: Voeg klanten zelf toe aan de wachtlijst wanneer hun gekozen tijdstip reeds ingenomen is. Ze krijgen een automatisch bericht wanneer deze plek toch vrijkomt.

Hoe Werkt Het?

Als saloneigenaar biedt een digitale agenda een wereld van efficiëntie. Met onze online agenda bespaar je tijd en werk je effectiever dan ooit tevoren.

Waar je ook bent, je hebt altijd en overal toegang tot je agenda en de salonadministratie. Dit zorgt voor een duidelijke structuur en gemoedsrust en minimaliseert no-shows dankzij onze slimme salon software.

De Kracht van Optios Salon Software

Optios salon software biedt enorme groeikansen voor je salon en extra service voor je klanten. Het is veel meer dan alleen een online reservatiesysteem. Het tilt jouw salonbeheer naar een hoger niveau door je te helpen met planning, klantbeheer en productbeheer, marketingtool, slim kassasysteem en zoveel meer!

Onze software is ontworpen om jou te helpen je salon efficiënt te runnen en je klanten een geweldige ervaring te bieden.

Onze klanten vertellen:

“Een aanzienlijke bron van frustratie zijn klanten die niet opdagen voor hun afspraak of veel te laat arriveren. Heb je een plotse annulatie? In 2 klikken kan deze vrijgekomen plek gedeeld worden met de last-minutes functie & is dan is deze zo weer ingevuld. “

Stijn van ROMAIN

Klaar voor Meer Efficiëntie?

Ben je klaar om efficiënter te plannen en meer gedaan te krijgen? Ontdek wat Optios' Digitale Agenda voor salons voor jou kan betekenen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ervaar zelf de voordelen van onze innovatieve salon software.

Met de digitale agenda van Optios beheer je niet alleen je tijd beter, maar verhoog je ook de productiviteit en klanttevredenheid.

Vraag een Gratis Demo aan en ontdek onze intuïtieve agenda die jouw tijd zo efficiënt mogelijk indeelt zelf!

Vorige
Vorige

Professionele Salon Website met Optios: ontdek de voordelen van de PRO Website!

Volgende
Volgende

No Shows beu? 10 tips om No Shows met 40% te verminderen