Verbeter de salon ervaring met een online kassasysteem

Iedere saloneigenaar herkent dit gevoel. Je hebt net je laatste klant uitgezwaaid en eigenlijk is het tijd om te sluiten. Maar daar liggen ze dan... naast je kassa: een stapel bonnetjes en contant geld die op je wachten om verwerkt te worden. Dit is niet alleen tijdrovend, maar ook saai!

Genoeg gehad? Ontdek hoe werken met een betaalterminal gekoppeld aan je kassasysteem in je salon tijd en stress kan besparen.

Met een online kassasysteem in je salon kan je:

Meer tijd besteden aan wat echt belangrijk is...

Het gebruik van de kaart zorgt voor snelle registratie van transacties. Dit gebeurt digitaal en bespaart veel tijd. In vergelijking met handmatige verwerking. Vaarwel tegen het papierwerk en hallo tegen meer vrije tijd.

Geen gedoe meer met cash geld…

Contant geld kan leiden tot chaos en verlies van overzicht. Kaartbetalingen verminderen fouten en een geïntegreerd betaalsysteem in je schoonheidssalon of kapsalon is een kleine stap voor jou, maar een grote sprong voor je boekhouding, boekhoudrapporten en kassa!

Een professionele uitstraling voor je salon...

Het gebruik van een slim kassasysteem dat direct verbinding maakt met je betaalautomaat straalt professionaliteit uit naar je klanten. Het biedt een gevoel van zekerheid en vertrouwen wanneer zij gemakkelijk, snel en veilig kunnen betalen.

Eenvoudig inzicht in financiële cijfers

Met een online kassasysteem voor salons krijg je sneller inzicht in je financiën. Bekijk in real-time je omzet, houd overzicht van de prestaties van elke medewerker en zie welke producten het best verkopen. Bespaar op boekhoudkosten door eenvoudig alle rapporten door te sturen naar je boekhouder. Slimmer ondernemen zeg maar!

Voor je klanten betekent digitaal kunnen betalen: 

  • Gemakkelijk en vlot afrekenen. 

Een goed werkend kassasysteem kan veel doen voor je klanten. Vanaf nu is het afrekenproces na een behandeling in jouw salon nog makkelijker. Je rekent af vanuit de afspraak in de digitale agenda van jouw salon of je doet dit vanuit de online kassa. Door de koppeling met de betaalterminal verschijnt het bedrag zonder fouten op het betaal toestel, de klant tikt met de pas en betaalt! Minder wachttijd, meer eenvoud en elke dag meer tevreden klanten.

  • Flexibiliteit voor zowel jou als je klanten...

Klanten hebben verschillende betaalvoorkeuren: sommigen kiezen voor Payconiq of Tikkie, jongeren willen vaak mobiel betalen via Apple Pay of Google Pay, anderen geven de voorkeur aan een creditcard of contactloze betaling met een debetkaart, en weer anderen willen een online cadeaubon gebruiken. Zorg ervoor dat je niemand uitsluit door diverse betaalmogelijkheden aan te bieden. Of het nu contant of met een kaart is, geef je klanten de vrijheid om te kiezen hoe ze willen betalen.

  • Meer professionaliteit en een betere ervaring voor jouw salon klanten ✨

Wie had gedacht dat betalen met de kaart zo'n impact zou hebben? Betalingen met de kaart zorgen voor efficiëntie, veiligheid en maken jouw salon aantrekkelijker voor nieuwe en bestaande klanten. Is het tijd om over te stappen op een modern kassasysteem op maat gemaakt van kappers of schoonheidsinstituten?

Als saloneigenaar wordt jouw leven niet alleen mooier, maar ook eenvoudiger. Met de juiste tools wordt jouw salon de ideale plek voor jou en je klanten. Laat het administratieve werk achter je en concentreer je op wat je het liefste doet: jouw klanten laten stralen.

Stuur je transacties direct vanaf je Optios kassasysteem naar de betaalterminal. Deze gekoppelde betaalterminal biedt zowel voor jou als voor jouw klanten een veilige en snelle transactie-afhandeling en minimaliseert de kans op fouten.


Vraag vandaag nog een demo aan of test ons online kassasysteem gratis en ervaar zelf het verschil!

Vorige
Vorige

Optios Pay: Jouw alles-in-één betaalsysteem voor salons

Volgende
Volgende

Professionele Salon Website met Optios: ontdek de voordelen van de PRO Website!